Åsa Arvidsson & Jocke Larsson Åsa Arvidsson & Jocke Larsson

Nostalgi och Skönhet -med dragspel och fiol
Riksspelmannen Jocke Larsson från Mora är en fena på fiol men har även sången som sitt instrument. Han har bland annat sjungit i manskören Orphei Drängar! Här samsas den traditionella svenska dragspelsrepertoiren med spelmansmusiken.

Anders Forsslund Anders Forsslund

Handklaver & basfiol
Tillsammans med Anders spelar Åsa bland annat i Kultur i Vården. Ingen spelning blir den andra lik med ett varierat program där instrumental-musiken varvas med Anders ofta tungvrickande sångrepertoir. Även Åsa sjunger en ton här och där.
Anders Forsslund är en riktig showman, sjunger och spelar kontrabas och envisas med att prata med publiken. Började sin artistbana i popbandet Mascots på sextiotalet, fortsatte med Fria Proteatern på sjuttiotalet, vistrion FJK på åttiotalet och så höll det på. För varje nytt decennium kom det till en eller fler konstellationer och idag uppträder Anders i otaliga grupper och sammanhang. Anders har en förkärlek för musik på svenska, även om ursprunget kan vara amerikanska evergreens eller italienska schlagers. 

Åsa Arvidsson & Linnéa Sallay Åsa Arvidsson & Linnéa Sallay

Salta Böner & en doft av hav
Detta program uppstod i samband med att konstnären Mats Hollstrand skulle ha utställning av sina målningar med skärgårdsmotiv samt den kanske mer udda specialitéten ikoner. Duon ackompanjerade konstnärens verk. I detta ca en timmes långa program kan man höra allt från " Öppna landskap",  "Kristina från Duvemåla", till Schuberts "Ave Maria". Linnéa får även tillfälle att visa upp sina färdigheter på fiol.
Linnéa Sallay, den mångsidiga operasångerskan som även spelar fiol uppträder inom många olika genrer som opera/operett, folkmusik, visor, jazz samt musikal & revy. I sakrala sammanhang sjunger hon gärna i de stora klassiska verken samt vid bröllop, dop och begravning.

Åsa Arvidsson & Lars Arvidsson.  Foto: Andreas Rehnströmer Åsa Arvidsson & Lars Arvidsson. Foto: Andreas Rehnströmer

Åsa & Lars - Arvidsson Special
Åsa & Lars har konserterat tillsammans sedan 1980-talet... 2016 släppte de cd:n Arvidsson special.
Lars började sin bana som musikant redan i tidiga tonåren i "Tvillingarna Arvidsson" med systern Gudrun med spelningar på bondkalas och dans. Sedan har det bara fortsatt, skivinspelningar med Rolf Dahlström, Ove Köhler, Karlstad-Snoddas m.fl, Turnéer i Europa med Svensk Folkton, dansbandsmusiker i Stigs orkester och förstås en lång gärning som dragspelspedagog i Motala och Linköping med omnejd för att nämna något... Utbildad på Stockholms Musikpedagogiska Institut.

Linnéa Sallay & Åsa Arvidsson Linnéa Sallay & Åsa Arvidsson

Längtan heter min arvedel
År 2014 samarbetade Linnéa och Åsa med fotografen Anders Hanser. Hans bildspel om Erik Axel Karlfeldt klipptes om till en unik föreställning där Linnéa gestaltade hustrun Gerda och levande musik, sång och dramatik varvades med bildspelet. Denna föreställning har bearbetats så att Åsa och Linnéa framför den utan bildspel, en timmes mycket gripande föreställning med fokus på Gerda Karlfeldt. 

Cecilia Olsson & Åsa Arvidsson Cecilia Olsson & Åsa Arvidsson

Cecilia Olsson och Åsa Arvidsson
Aktuella med programmet " Folkligt och festligt". Visor, klassiskt och en eller annan vals...
Cecilia Olsson är verksam som kyrkomusiker i Hässelby. 
 

Teental: Åsa Arvidsson, Jan-Olof Jonsson, gästande Kishore Gosh, Jonas Landahl, Magnus Kjellstrand och Suranjana Gosh Teental: Åsa Arvidsson, Jan-Olof Jonsson, gästande Kishore Gosh, Jonas Landahl, Magnus Kjellstrand och Suranjana Gosh

Teental
Indiska ragor med svenska/västerländska influenser. Tablavirtuosen Suranjana Gosh spelar med sitt svenska band Teental bestående av Jan Olof Jonsson - gitarr, Jonas Landahl - trummor, Magnus Kjellstrand - Saxofon och Åsa Arvidsson - dragspel.