Sveriges Dragspelares Riksförbund och Jularboklubben Motala 50 År!

Livet som kyrkomusiker gör att det inte blir så mycket tid över för andra spelningar längre men ibland händer det. Den 24 mars är ett sådant tillfälle när Lars Arvidsson och jag gästar 50-årsjubilerande Jularboklubben som Lars var med och startade 1968. 50 år firar även Sveriges Dragspelares Riksförbund och Jularboklubbens stämma är ett samarbete mellan jubilarerna. Andra gäster är bl.a. Tommy Nilsson och Frankly Speaking med dragspelaren Markus Asp.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Alf Hansson » Succé på releasekonserten:  ”Hej Åsa! Än en gång TACK för den fina konserten i Utö kyrka. Jag vet inte om ja..”

  • Nils Nilsson » Releasekonsert den 5 mars:  ”Vid ditt och Cecilia Olssons konsert i Östra Eneby kyrka i går, 2016-04-23, köpt..”

Senate inlägg

Etikettmoln

-